Konditerijos studijos - Swiss Education Group - Lithuania

Konditerijos studijos

Šveicarijos konditerijos ir šokolado meno diplomas, mūsų konditerijos studijos:

Konditerijos studijos

Studijuokite pasaulinio lygio konditerijos programą Šveicarijos kulinarijos meno akademijoje!

Šveicarijos konditerijos ir šokolado meno diplomo programa yra intensyvios konditerijos studijos. Norint studijuoti, nereikia išankstinių žinių, tačiau būtina aistra konditerijai ir ambicija paversti ją savo karjera ateityje. Jei jau turite patirties, jums gali būti užskaityti kai kurie kursai. Kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos čia.

Studijos trunka tris atskirus semestrus po 3 mėnesius Liucernos miestelyje. Galite studijuoti vieną, du ar tris semestrus, atsižvelgdami į savo tikslus ir į tai, ko norite iš savo studijų.  Paskaitos derinamos su 6–12 mėnesių tarptautine apmokama praktika.

  • I semestras skirtas tradicinėms kepinių ir konditerijos studijoms, daugiausia dėmesio skiriant duonai, sausainiams, pyragams, tortams ir sūriems įdarams. Po 1 semestro gausite Certificate in Pastry & Baking (Kepinių ir kepimo sertifikatą).
  • II semestrą mokomasi restoranų konditerijos: karštų, šaltų ir šaldytų lėkštėje patiekiamų desertų, šokolado meno, įdarytų saldainių, triufelių ir sudėtingų tortų gaminimo. Taip pat išmoksite sukurti veganiškų ir patiekalų be glitimo receptus. Po II semestro gausite Diploma in Pastry & Chocolate Arts (Kepinių ir šokolado meno diplomą). Tada atliksite pirmąją šešių mėnesių trukmės praktiką.
  • III semestrą mokomasi meninio meistriškumo, daugiausia dėmesio skiriant saldžiosioms skulptūroms, specializuotoms cukraus technikoms, šokolado skulptūroms ir konkursui, kuriame susipažinsite su profesionaliomis varžytuvėmis. Po šio semestro jūs vėl atliksite šešių mėnesių tarptautinę apmokamą praktiką ir gausite savo Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts (Šveicarijos didįjį konditerijos ir šokolado meno diplomą).
Registruokitės atvirų durų dienose Šveicarijoje

Šveicarijos konditerijos ir šokolado meno diplomas, mūsų konditerijos studijos

Pasaulinio lygio praktika suteikia studentams galimybę pradėti sėkmingą konditerijos šefo karjerą prabangiuose versluose visame pasaulyje. Paprastai renkamasi Šveicarija, Londonas, Italija, Belgija ir Honkongas. Studijuojama mažose grupėse, dėstytojai ir studentai glaudžiai bendradarbiauja, ir tai yra svarbu ugdant studentų kūrybingumą konditerijos srityje. Per nuolatinę praktiką mokyklos aukštos klasės restorane įgyjama reikiamos patirties prieš tarptautinę praktiką. Šveicarijos kulinarijos meno akademija suteikia visapusišką konditerinį išsilavinimą ir platų pasiruošimą profesinei karjerai. Greta studijų mokyklose, rengiame ekskursijas į restoranus, vynininkystės ūkius, lankome maisto produktų gamintojus, muges ir gastronominius renginius.

Paraiškos dokumentai:

  • Užpildyta paraiškos forma;
  • Gyvenimo aprašymas;
  • Motyvacinis laiškas;
  • Paso kopija.
Susisiekite su mumis ir sužinokite daugiau!