Kulinarijos menas - bakalauro laipsnis - Swiss Education Group - Lithuania

Kulinarijos menas – bakalauro laipsnis

Įgykite kulinarijos meno bakalauro laipsnį

Kulinarijos menas - bakalauro laipsnis

Pasaulinio lygio virėjų studijos su teorija ir praktika. Šveicarijos kulinarijos meno akademijoje rengiami rytojaus virtuvės šefai – žvaigždės.

Studentams suteikiamas kompleksiškas virtuvės šefo išsilavinimas nuo tradicinių kulinarijos pagrindų iki tarptautinių aukštos klasės restoranų, „fine-dining“, metodų. Komandinė dvasia ir kūrybiškumas yra raktiniai studentų ugdymo žodžiai.

Virtuvės šefo studijų programa suteikia studentams žinių, supratimo ir šeštojo jausmo, kurie jiems būtini norint pradėti sėkmingą kulinarijos meno karjerą. Baigiamojo egzamino metu studento prašoma pademonstruoti naujų idėjų sukuriant ir parengiant savo kulinarijos koncepciją.

Kadangi studijuojama mažomis grupėmis, dėstytojai ir studentai glaudžiai bendradarbiauja, studentams tenka daug asmeninio dėmesio, kuris yra būtinas formuotis kūrybiškai virtuvės šefo individualybei. Praktikuodamiesi mokyklos aukštos klasės restorane, ir teorinių studijų metu įgyjama praktinės patirties, reikalingos gerai pasiruošti prieš tarptautinės praktikos semestrą.

Šveicarijos kulinarijos meno akademijoje didelis dėmesys skiriamas studentų galimybėms aktyviai tobulėti, kad taptų profesionaliais virtuvės šefais. Mokomės ne tik per paskaitas auditorijose, bet ir organizuojame ekskursijas į restoranus, vynininkystės ūkius, lankome maisto produktų gamintojus, muges ir gastronominius renginius. Šveicarijos kulinarijos meno akademijos virtuvės šefų studijos ir bakalauro studijos yra akredituotos Anglijos Derbio universitete.

Parašykite mums

Šveicarijos aukštojo kulinarinio išsilavinimo diplomas – 2,5 metų, iš kurių 1 metai praktikos

Kulinarijos meno bazinių studijų metu išmokstama pagrindinių metodų, kad būtų galima tobulėti ir tapti sėkmingais virtuvės šefais tarptautinėje rinkoje, taip pat ir pažangių metodų, kurių reikia norint sukurti savo tapatybę virtuvėje – tapatybę, kuri vėliau tobulinama tiek akademiškai, tiek per praktinę patirtį visą gyvenimą. Per pirmuosius dvejus metus numatytos dvi praktikos aukščiausio pasaulinio lygio restoranuose. Neretai studentai atlieka praktiką su virėjais, gavusiais vieną ar dvi „Michelin“ žvaigždes.

Kulinarijos meno bakalauro laipsnis – 3 metai, iš jų 1 metų praktika

Įgiję Šveicarijos aukštojo mokslo diplomą, turite galimybę tęsti studijas dar du teorinių studijų semestrus po 11 savaičių ir taip įgyti bakalauro laipsnį. Čia mes mokomės kulinarijos meno su įkvėpimu iš visų pasaulio kampelių. Programoje taip pat yra lyderystės kursas, kuris yra labai svarbus, kai studentai pradeda profesinę veiklą ir užsiima virtuvės ar restoranų verslu. Ši pirmosios pakopos (bakalauro) studijų programa yra akredituota Anglijos Derbio universitete. Mes taip pat siūlome ir trumpesnę virėjų mokymo programą, apie kurią galite daugiau sužinoti čia.

Susisiekite su mumis

Paraiškos dokumentai:

  • Vidurinio išsilavinimo brandos atestatas;
  • Gyvenimo aprašymas;
  • Galiojančio paso kopija;
  • Motyvacinis laiškas.