Šveicarijos aukštojo kulinarijos meno diplomas – intensyvios ir trumpos studijos:

Šių intensyvių kulinarijos meno studijų metu įgysite platų tarptautinį aukšto lygio virtuvės šefo išsilavinimą. Studijos trunka devynis mėnesius Kulinarijos meno akademijoje / Culinary Arts Academy Buvrė, taip pat atliekama vienerių metų apmokama praktika bet kurioje jūsų pasirinktoje pasaulio vietoje. Itališkos ir prancūziškos virtuvės maisto ruošimo technikos ir metodai yra derinami su teorinėmis studijomis, kad pasiruoštumėte karjerai geriausiuose pasaulio restoranuose. Baigę šią programą, galite tęsti studijas, siekdami kulinarijos meno bakalauro laipsnio.

Jei jau turite patirties, jums gali būti užskaityti kai kurie kursai. Susisiekite su mumis dėl asmeninės konsultacijos, kad galėtume išsamiai aptarti jūsų situaciją.

Kulinarijos menas - bakalauro laipsnis

Kulinarijos menas - bakalauro laipsnis

Įgykite kulinarijos meno bakalauro laipsnį Pasaulinio lygio virėjų studijos su teorija ir praktika. Šveicarijos kulinarijos meno akademijoje rengiami rytojaus virtuvės šefai – žvaigždės. Studentams suteikiamas kompleksiškas virtuvės šefo išsilavi...
Registruokitės asmeninei konsultacijai

Praktinės paskaitos

Studijos yra suskirstytos į tris semestrus mokykloje po 11 savaičių ir į dvi šešių mėnesių trukmės praktikas.

  • I semestras skirtas pagrindams įgyti: pjaustymo technikos, maisto ruošimo metodai, maisto produktų saugumas ir higiena. Daugiausia dėmesio skiriama prancūziškajai virtuvei, kulinarijos tendencijoms ir kepimo pagrindams. Po šio semestro gausite Certificate of Culinary Arts Essentials (Kulinarijos meno pagrindų sertifikatą).
  • II semestrą daugiausiai dėmesio skiriama klasikinei ir šiuolaikinei europietiškai virtuvei, klasikiniams desertams, profesionaliam virtuvės procesų valdymui, mitybos mokslui ir specialiesiems mitybos poreikiams bei kulinarijos reitingavimui. Čia įgysite Diploma in European Culinary Arts (Europos kulinarijos meno diplomą).
  • III semestrą koncentruojatės į viską, kas susiję su prabangos klase, „fine dining“, – maisto gaminimas, meniu sudėtis, vyno ir maisto derinimas, gurmaniška virtuvė, sudėtingi desertai ir tvarus maisto tiekimas. Studijas užbaigsite šešių mėnesių praktika ir tada jau įgysite Swiss Grand Diploma in Culinary Arts (Šveicarijos aukštojo kulinarijos meno diplomą).

Tarptautinės virtuvės šefų studijos

Dvylikos mėnesių tarptautinė apmokama praktika

Pagal virtuvės šefų studijų programą Buvrė Šveicarijoje visi studentai vienerius metus atlieka tarptautinę apmokamą praktiką. Praktika dažnai atliekama „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, prabangiuose 5 žvaigždučių viešbučių restoranuose ir yra padalinta į dvi dalis. Pasinaudodami plačiu mokyklos tarptautiniu kontaktų tinklu, turėsite galimybę atlikti praktiką būtent ten, kur norėsite bet kurioje pasaulio vietoje, ir įgysite darbo patirties su pasaulinio lygio šefais. Pirmąją praktiką atliksite po antrojo semestro, o antrąją – po trečiojo semestro. Jei turite ankstesnės patirties, studijų planas bus kiek kitoks. Susisiekite su mumis, kad aptartumėte konkrečiai jūsų situaciją.

Susisiekite su mumis čia
Pasaulinio lygio išsilavinimas

Studijų metu mokykla užtikrina apgyvendinimą, pusryčius, pietus ir vakarienę studijų miestelyje Buvrė su vaizdu į Ženevos ežerą. Studijos vyksta anglų kalba, o miestelis yra tikrai tarptautinis su atstovais iš visų pasaulio kampelių. Tai reiškia, kad jūs ne tik įgysite pasaulinio lygio išsilavinimą ir pasisemsite įkvėpimo iš įvairiausių maisto kultūrų, bet ir susirasite naujų draugų bei užmegsite ryšių visame pasaulyje.

Paraiškos dokumentas:

  • Užpildyta paraiškos forma
  • Gyvenimo aprašymas
  • Motyvacinis laiškas
  • Paso kopija
Pateikite studijų paraišką jau šiandien!